Art Garfunkel treedt op in Philharmonie Haarlem

Geschreven door op 16 september 2014 om 12:19
Art Garfunkel - Foto: Raph_PH (Flickr, CC BY 2.0)

Zanger Art Garfunkel geeft volgend jaar eenmalig een exclusief optreden in Philharmonie Haarlem. De Amerikaanse singer-songwriter zal op donderdag 12 maart 2015 op de locatie te zien zijn. 

Onder de noemer An Intimate Evening with Art Garfunkel treed de zanger twee uur lang op, waarin hij naast verscheidene nummers uit zijn repertoire ook enkele nummers van zijn favoriete songwriters presenteert. Een aantal hiervan nam hij op voor Some Enchanted Evening, zijn twaalfde soloplaat.

Kaartverkoop Art Garfunkel

De verkoop van de show start op zaterdag 20 september om 10.00. en verloopt via Ticketmaster. De prijs van een ticket is vastgesteld op 17 euro. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan is het vaak nog mogelijk om via een secundaire ticketshop kaarten te bemachtigen.  Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

Art Garfunkel

Art Garfunkel

Art Garfunkel heeft vooral bekendheid vergaard als deel van het duo Simon & Garfunkel, met Paul Simon. Nadat het duo in 1970 door onderlinge onenigheid uit elkaar ging, begon Art Garfunkel in 1973 aan een solocarrière als songwriter en zanger. In 1979 kwam hij met de single Bright Eyes, die onderdeel was van de soundtrack van de film Watership Down. Die single groeide uit tot zijn grootste hit en was in Nederland de bestverkochte single van het jaar 1979.

Art Garfunkel en Paul Simon kwamen in de loop der tijd nog enkele malen samen voor een concert. In 1981 traden ze samen op bij een concert in Central Park in New York en in 2003 kwamen ze weer bij elkaar voor een tour door Amerika en Europa.

Tip: Via Bol.com kunt u gemakkelijk Garfunkel’s albumklassiekers bestellen, zoals Original Album Classics

Ditzelfde album is ook via Itunes te luisteren. Bekijk hieronder de video van Garfunkel’s hitsingle Bright Eyes.

YouTube player

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.