Dropkick Murphys in 2018 met Flogging Molly naar AFAS Live

Geschreven door op 6 oktober 2017 om 11:40
Dropkick Murphys - Foto Alfred Nitsch (Wikimedia Commons)

Dropkick Murphys komt naar Nederland! De Amerikaanse rockband staat op 10 februari in AFAS Live. De band Flogging Molly reist mee als special guest.

Dropkick Murphys met Flogging Molly naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Dropkick Murphys! De Amerikaanse Keltische-punkband betreedt op zaterdag 10 februari het podium van AFAS Live in Amsterdam. Het is zeker niet de eerste keer dat de rockers het podium in Amsterdam betreden: in januari 2017 stond de band ook al in AFAS Live.

De Amerikaanse band Flogging Molly reist mee als special guest. De Britse Glen Matlock, die vooral bekend is als bassist van The Sex Pistols, verzorgt het voorprogramma.

Concertkaarten

Tickets voor Dropkick Murphys gaan op woensdag 11 oktober in de verkoop. Deze zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Website van Ticketmaster.

’11 Short Stories of Pain & Glory’

Dropkick Murphys zag in 1996 het levenslicht en groeide al snel uit tot één van de grootste Keltische-punkbands ter wereld. De band raakte geïnspireerd door de muziek van bands als The Pogues, AC/DC, The Clash en Motörhead. Het resultaat: een knallende mix van Ierse folkmuziek, hardrock en punk!

In januari 2017 verscheen het negende studioalbum van de band: ’11 Short Stories of Pain & Glory’.

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.