André Rieu geeft concert in Gelredome Arnhem

Geschreven door op 19 december 2014 om 12:25
André Rieu - Foto: Christopher Dart - Flickr (CC BY 2.0)

André Rieu weet van geen ophouden! op zaterdag 14 november geeft de Koning van de Strauss een bijzonder concert in het Gelredome in Arnhem. 

Andre Rieu - Fotocredits: Karl-Heinz Meurer - Wikimedia Commons

Andre Rieu – Fotocredits: Karl-Heinz Meurer – Wikimedia Commons

Andre Rieu Concert

Het concert in het Gelredome vindt plaats op zaterdag 14 november 2015. Zoals altijd pakt de koning der Strauss groots uit. Voor André Rieu zijn alleen de beste artiesten goed genoeg. Naast zijn 60-koppige Johan Strauss Orkest zullen er ook veel getalenteerde solisten aanwezig zijn.

Tickets Reserveren

Tickets voor het concert van André in de Gelredome zijn een tijdje geleden in de verkoop gegaan via de website van André Rieu.

Vergelijk hier de ticketprijzen voor het concert van André Rieu in de Gelredome in Arnhem op zaterdag 14 november 2015:

André Rieu Tickets v.a. € 24,- @ Topticketshop

André Rieu Tickets v.a. € 50,- @ Paylogic

André Rieu concerten

Andre concerten staan bekend om de indrukwekkende showelementen. Kosten noch moeite worden gespaard om de bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen. Naast de prachtige klassieke muziek worden bezoekers altijd getrakteerd op een geweldige show met vele verrassingen. Denk aan kleurrijke ballonnen, romantische decors, prachtige kledij en natuurlijk een flinke dosis humor.

Het geheim van André is dat hij telkens weer jong en oud weet te verrassen. Een concert van deze groot concertmeester is volgens de fans een bijzondere ervaring. Bekijk hier de reviews van personen die in het verleden een concert van Rieu hebben bijgewoond.

André Rieu op het Vrijthof

Naast het concert in het Gelredome, geeft de concertmeester elke zomer traditiegetrouw een reeks concerten op het Vrijthof in Maastricht. Deze bijzondere concerten in zijn geliefde geboortestad zijn wereldberoemd. De openluchtconcerten trekken jaarlijks veel Nederlandse en Buitenlandse fans naar Maastricht.

Andre Rieu op TV

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere concerten? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Aanstaande zaterdag komt André  op TV. Op zaterdag 27 december zendt de AVROTROS voor het eerst het jubileumconcert van Rieu uit op NPO 1. Dit jubileumconcert is een van de meest bijzondere concerten van Rieu ooit. Het concert is afgelopen zomer opgenomen op het Vrijthof in Maastricht.

TIP: Naast de TV uitzending van Rieu op het Vrijthof in 2014, is het concert sinds kort ook op DVD verkrijgbaar. De DVD Love in Venice is momenteel in de aanbieding bij bol.com.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.