The Offspring Melkweg 2012 Tickets

Geschreven door op 4 mei 2012 om 9:44
The Offspring - Fotograaf Opethpainter - Flickr (CC BY 2.0)

Zojuist om 10.00 is de kaartverkoop voor The Offspring gestart! Want de band van Dexter Holland keert terug naar Nederland, en wel op 18 juni. Dan staan de bekende punkrockers namelijk in de Amsterdamse Melkweg voor een show.

Daarmee is de band voor het eerst sinds vorig jaar augustus terug in Nederland, want toen stond de groep bekend van o.a. ‘Pretty Fly’ en ‘THe Kids Aren’t Allright’ nog op Lowlands als afsluiter.

Dit keer is de band er overigens met een wel heel specifieke reden, want de groep zal naar verluid integraal hun tweede studioalbum ‘Ignition’ spelen.
Daarbij wordt natuurlijk wel verwacht dat er ook wat hits als ‘Why Don’t You Get A Job’ en ‘Hit That’ gespeeld zullen worden.

Overigens is de band de afgelopen periode druk geweest met alweer hun negende studioplaat. ‘Days Go By’ wordt namelijk eind juni verwacht en de eerste single is inmiddels ook al een feit.
Kaartverkoop voor het Melkweg concert is dus vanaf vandaag om 10.00 begonnen via Ticketmaster, de kaartjes kosten 35 euro per stuk.
Er wordt verwacht snel uit te verkopen, dus mocht jij nou geen kaarten kunnen scoren, zoek dan naar officiële The Offspring Tickets bij deze ticketvergelijker.


Overzicht van The Offspring Nieuws
http://www.offspring.com/

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws