Peter Gabriel concert 30 september 2013 Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 11 december 2012 om 12:28

De Britse zanger Peter Gabriel komt naar Nederland! Live Nation maakte zojuist bekend dat de voormalig zanger van Genesis op 30 september 2013 een concert zal geven in de Ziggo Dome in Amsterdam.  

Na strubbelingen met de rest van de band stapte Gabriel in 1975 uit de band Genesis, waarna hij als soloartiest verder ging. Als soloartiest brak hij in 1986 door het met het album ‘So’, waar hits op stonden als ‘Sledgehammer’, ‘Don’t Give Up’ en ‘Say Anything’. Onlangs werd het album vanwege het 25-jarig bestaan opnieuw uitgebracht.

Volgend jaar geeft Peter Gabriel enkele concerten voor zijn ‘Back To Front- tournee’, waar hij het gehele album ‘So’ zal spelen. De concerten zullen aangevuld worden met andere grote hits uit zijn repertoire.

De voorverkoop voor het concert begint aanstaande vrijdag 14 december 10.00 via Besteltickets.com. Op deze site worden tickets van andere sites vergeleken. Hier betaal je dan wel iets meer voor dan een normaal kaartje, maar je bent er dan wel bij!

Peter Gabriel – Sledgehammer

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws