Dinosaur Jr. voor concerten naar Nederland en België

Geschreven door op 24 mei 2016 om 17:13
Dinosaur Jr. - Fotograaf: Fernando Messino | Flickr (CC BY-NC-SA 2.0)

Legendarische Dinosaur Jr. komt naar Nederland en België! In oktober treedt de Amerikaanse band op in Groningen en Brussel.

Dinosaur Jr. concerten

Dinosaur Jr. - Fotograaf: Fernando Messino | Flickr

Dinosaur Jr. – Fotograaf: Fernando Messino | Flickr

Dinosaur Jr. komt weer naar de lage landen! Op zaterdag 29 oktober geeft de band een concert in Vera Groningen en op dinsdag 1 november in Ancienne Belgique te Brussel. op 12 november staan ze op Le Guess Who? in Utrecht.

Voordat hun nieuwe album uitkomt, staan de rockartiesten op 15 juni ook in De Kreun in Kortrijk en op 16 juni in De Casino te Sint-Niklaas. Op 18 juni zijn de muzikanten te zien op de Best Kept Secret Festival in Hilvarenbeek.

Dinosaur Jr. tickets

De kaartverkoop voor de concerten in Groningen en Brussel begint op vrijdag 27 mei. Kaarten voor de andere optredens zijn reeds beschikbaar. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar op de websites van de desbetreffende venues en festivals.

Dinosaurussen

De band wordt erkend als een van de meest belangrijke Amerikaanse rockbands allertijden. Jr. heeft al vele bands en subgenres beïnvloed met hun geweldige instrumentale skills. De eerste drie albums – ‘Dinosaur’, ‘You’re Living All Over Me’ en ‘Bug’ worden gerekend tot de cult masterpieces die je gehoord moet hebben als muziekliefhebber.

Hun recentere werk is eveneens meesterlijk, vooral nu ze terug zijn bij de oorspronkelijke opstelling. Op 5 augustus komt het nieuwe album ‘Give a Glimpse of What Yer Not’ uit.

Live laten ze met hun muziek horen waarom zij de dinosaurussen zijn van de 80s en 90s rockscene. Niet voor niets was een eerdere show in Vera Groningen helemaal uitverkocht.

Hieronder ‘Watch The Corners‘ van het album ‘I Bet On Sky‘ dat uitgebracht is in 2012.

YouTube player

Bron: Vera, Ancienne Belgique, Pitchfork

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.