Sivert Høyem voor concert naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 27 juni 2016 om 13:38

De Noorse zanger Sivert Høyem komt deze herfst naar Amsterdam! Op 17 november geeft de artiest een concert in Paradiso in Amsterdam.

Sivert Høyem concert

Sivert Høyem komt naar Nederland! De Noorse muzikant geeft op donderdag 17 november een optreden in Paradiso, Amsterdam. De zaal gaat om 19:00 uur open en de aanvang is om 20:30 uur.

Sivert Høyem tickets

De vooverkoop begint op woensdag 29 juni. Tickets voor dit concert zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

‘Lioness’

De zanger was ruim 13 jaar de frontman van Madrugada. Deze groep wordt gezien als een van de grootste Noorse rockbands ooit. In 2008 is de band uit elkaar gegaan en sindsdien is Sivert een soloartiest met een band. Zijn muziek wordt gekenmerkt door de intense, duistere en melodramatische sound van zijn diepe stem die tegelijkertijd hartverwarmend is. Begin dit jaar is het nieuwe album ‘Lioness’ uitgekomen. Hieronder hoor je het nieuwe nummer ‘Sleepwalking Man‘.

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·