Halestorm in oktober naar poppodium 013 in Tilburg

Geschreven door op 7 maart 2018 om 14:01
Halestorm at Paaspop 2014. Author: Achim Raschka. Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Halestorm komt weer voor een veelbelovende show naar Nederland! Op 1 oktober staat de Amerikaanse band in poppodium 013, Tilburg. 

Halestorm naar 013

Alle fans van Halestorm opgelet! De band van zangeres Lzzy Hale staat aankomend oktober in poppodium 013. De rockers zijn geen onbekenden in Tilburg. In 2015 bezochten zij eveneens 013 en was het een spectaculaire avond. Vanwege de enthousiaste recensies, belooft het aankomende concert zeer speciaal te worden.

Kaartverkoop

De voorverkoop start aankomende vrijdag (9 maart) om 13.00. Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Halestorm

De Amerikaanse band werd in 1997 te Pennsylvania opgericht en bestijgen zodoende al meer dan 20 jaar de planken. De muzikanten doen het met tientallen shows per jaar allesbehalve rustig aan. Met andere woorden: entertainen zit in hun bloed. Aankomend zomer verschijnt het vierde album van de heavy-band. Hierdoor belooft het concert in Nederland extra speciaal te worden.

Bron: Poppodium 013.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·