Daniël Arends terug in het theater met ‘Meer van hetzelfde (Deel 1)’

Geschreven door op 31 mei 2018 om 12:41
Daniel Arends - Fotocredits: Franc Scholten - Bron: Wikimedia - (CC-BY-SA-4.0)

Daniël Arends begint aankomend najaar aan een nieuwe voorstelling. De cabaretier start in november met zijn nieuwe show ‘Meer Van Hetzelfde (Deel 1)’.

Daniël Arends komt met nieuwe show

Goed nieuws voor fans van Daniël Arends! De populaire stand-up comedian en cabaretier begint in november aan een gloednieuwe voorstelling. In de voorstelling Meer van hetzelfde (Deel 1) krijgen fans van de grappenmaker precies wat ze verwachten, zo stelt hij op zijn website:

“Daar ben ik weer lieve mensen. Met mijn cynische grappen, quasi-filosofische inhoud en gespeelde nonchalance. U krijgt vanavond alles exact zoals u dat van mij gewend bent. Behalve dan dat deze show echt niet meer te onderscheiden is van de vorige. Veel plezier met Meer van hetzelfde (Deel 1)”

Speellijst en tickets

Arends begint in november 2018 aan een reis langs theaters in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Alkmaar, Groningen, Utrecht en Eindhoven. De gehele speellijst is hier te zien.

Tickets voor de shows zijn verkrijgbaar via de website van de cabaretier, alsmede natuurlijk de websites van de betreffende theaters. Zijn de kaarten voor de show waar jij heen wilt uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Bron: danielarends.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Daniël Arends Nieuws · Nieuws