Mysteryland uitverkocht! Hoe kom je nu nog aan tickets?

Geschreven door op 30 juli 2014 om 15:04
Logo Mysteryland - Wikimedia Commons (Publiek Domein)

Mysteryland Festival 2014 is uitverkocht. Het festival maakte vandaag bekend dat ook dit jaar, alle tickets wederom zijn uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets voor dit populaire festival?

Mysteryland uitverkocht

Mysteryland is zoals elk jaar, opnieuw volledig uitverkocht. Mysteryland is een van de populairste festivals van Nederland. Het festival vindt plaats op 23 augustus 2014 op het festivalterrein in Haarlemmermeer. Op de website van het reguliere verkooppunt zijn sinds vandaag geen tickets meer te krijgen. Hopelijk heb jij een kaartje kunnen bemachtigen, maar wat als je dat nog niet is gelukt?

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je de voorverkoop van Mysteryland gemist, en ben je op zoek naar een kaartje? Afgeraden wordt dan om op marktplaats.nl te kijken, omdat daar vaak nepkaarten worden verkocht.
Een andere mogelijkheid is Ticketswap. Helaas worden hier op het moment van schrijven, geen kaarten aangeboden. Wil je dit evenement hoe dan ook bijwonen? Neem dan een kijkje bij een van de secundaire ticketshops. Uiteraard kost het kaartje bij deze ticketshops meer dan normaal, maar dat is de afweging. Wij hebben een aantal secundaire ticketshops voor jou op een rijtje gezet zodat je de prijzen kunt vergelijken.

 

Mysteryland 2014

Mysteryland is het langst lopende elektronische muziekfestival ter wereld. Naast een groot aantal dance-acts, staat het festival tevens bekend om haar opmerkelijke supportacts, surrealistische decors, straattheater, verdwaalroutes en toonaangevende kunstenaars.

Met deze diversiteit aan muziek, kunst, acts, food, decor en theater en een mix van grote DJ-namen en underground artiesten wordt Mysteryland gegarandeerd een feestje.

YouTube player

 

Altijd het laatste Mysteryland nieuws

Mis nooit meer een aankondiging of voorverkoop van Mysteryland. Volg Artiestennieuws op Facebook. Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws over het festival.

Heb je tickets gescoord? Dan wensen wij jou heel veel plezier tijdens Mysteryland 2014!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.