Verwarring over naamswijziging Best Kept Secret tickets

Geschreven door op 15 juni 2017 om 11:52

Ga jij dit weekend naar Best Kept Secret? Check dan goed welke naam op je ticket(s) staat! Er bestaat veel verwarring over de ingevoerde naamswijziging op de festivalkaarten.

Naamswijziging Best Kept Secret tickets

Verwarring onder bezoekers van Best Kept Secret festival. Anders dan voorgaande jaren moeten festivalgangers bij de entree een ticket tonen met daarop hun eigen naam. De organisatie gaat streng controleren of de naam op het ticket overeenkomt met het identiteitsbewijs. Reden voor de strenge controle is het tegengaan van valse tickets en zwarthandel.

Verwarring over naamswijziging

Het regende de afgelopen dagen klachten op Facebook en Twitter. Veel festivalgangers hebben moeite met het aanpassen van hun (2e hands) kaarten.

Heb je bijvoorbeeld een kaartje overgekocht via Ticketswap? Dan moet de oorspronkelijke koper de naamswijziging doorgeven aan de organisatie. Tickethouders konden deze wijziging doorgeven tot dinsdag 13 juni 23:59 uur. Omdat oorspronkelijke verkopers in sommige gevallen niet goed bereikbaar zijn, hebben velen de deadline van 13 juni niet gehaald.

Deadline gemist?

Heb je de deadline voor de naamswijziging gemist? Dan kun je nog wel terecht bij een speciale helpdesk vlakbij de hoofdentree van het festival. Hier kun je je ticket alsnog op eigen naam laten zetten. Let op! Dit kan alleen als je een mail van de oorspronkelijke eigenaar hebt. De te betalen servicekosten heeft de organisatie in overleg met Eventim laten vervallen.

Drukte bij entree

Gezien de vele klachten op sociale media, zou het wel eens heel erg druk kunnen worden bij de helpdesk. Vertrek dus op tijd naar het festivalterrein indien je jouw ticket nog in orde moet maken. Kijk hier voor meer informatie over de naamswijziging.

Wat vind jij?

Wat vind jij van het strenge naamswijziging beleid van het festival? Is het een goede zet tegen zwarthandel of maakt Best Kept Secret het haar bezoekers veel te moeilijk? Laat het ons weten!

Bron: bestkeptsecret.nl & Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.