Edwin Evers band brengt topsfeertje naar theaters

Geschreven door op 3 juni 2015 om 10:33
Edwin Evers Band - Fotocredits: S. Brandenburg (Redactie ArtiestenNieuws)

Momenteel is de Edwin Evers band druk bezig met een theatertour. Overal waar ze komen springt het enthousiasme ervan af.

Kaarten voor Edwin Evers band

Wil je er zelf bij zijn? Ga dan naar de website van de Edwin Evers Band of naar deze website. Ze geven in bijna ieder theater in Nederland een optreden. Er is er vast eentje bij jou in de buurt!

De theatertour

De shows van de Edwin Evers band beginnen met een medley van pianoliedjes. Vervolgens verhuist Edwin naar het drumstel, waardoor er meer pit in de nummers komen. Samen met 12 anderen spelen ze de pannen van het dak. De band bezit een saxofoon, gitaar, toetsen, piano, trombone, basgitaar, trompetters, percussie, drums, zangers en zangeressen. Een volle band dus.

De start van Edwin Evers

Ongeveer 14 jaar geleden wilde 538 een feestje organiseren met livemuziek. Hiervoor hadden ze goede muzikanten nodig en dat bracht Edwin Evers op een idee. ‘Dat lijkt mij leuk om te doen met die muzikanten’, dacht Edwin. Zijn drumstel werd van zolder gehaald. ‘Is toch wel heel leuk he, muziek maken’, zei hij.

Evers Staat Op

We kennen Edwin natuurlijk allemaal van Evers Staat Op, van radiozender 3FM en later radio 538. Mede door de vele imitaties van bijvoorbeeld de broers Frank en Ronald de Boer, Johan Cruijff en Rob de Tuinman groeide het programma uit tot het best beluisterde van de Nederlandse radio.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.