Spraakmakende stuntman Steve-O met comedytour naar Nederland!

Geschreven door op 6 september 2016 om 12:07
Steve-O - Foto: Skage Skidmore, Flickr (CC BY-SA 2.0)

De 42-jarige Jackass ster Steve-O komt met zijn eigen comedytour The End Of The World naar Nederland! 

Steve-O

Skage Skidmore, Flickr.

Steve-O comedytour

De ster van onder andere Jackass komt vlak voor de kerstdagen met maar liefst 3 shows naar Nederland. Op maandag 19 december staat hij in de Oosterpoort in Groningen. 20 december in TivoliVredenburg in Utrecht en 21 december in poppodium 013 in Tilburg.

Steve-O tickets

Vrijdag 9 september om 11:00 gaan de tickets in de verkoop. De tickets zijn te verkrijgen op de websites van de Oosterpoort, TivoliVredenburg, 013 en via ticketmaster.

Legendarische stuntman

De legendarische stuntman is vooral bekend van de spraakmakende hitserie Jackass. Het televisieprogramma dat uitgezonden werd op MTV was zelfs zo succesvol dat er later een aantal films van werden gemaakt. Het programma eindigde in 2002 waarna Steve-O de ster werd van zijn eigen televisieprogramma: Wildboyz

Na het succes van beide series ging het even bergafwaarts met Steve-O, hij leed aan depressies en gaf toe een cocaïne verslaving te hebben. Maar hij is weer helemaal terug. In 2011 bracht hij zijn eigen boek uit, hij heeft zijn eigen YouTube kanaal met ruim 3,6 miljoen subscribers en hij is een van de sterren van het televisieprogramma The Roast Of Charlie Sheen op Comedy Central.

Gestopt met stunten is Steve-O nooit, onlangs brak hij nog zijn enkel tijdens een stunt met een skateboard. Bovendien gingen er zelfs geruchten rond dat hij tijdens een stunt overleden was. Maar niets is minder waar, de Jackass-ster is springlevend en reist nu met zijn eigen comedyshow de wereld over! 

Bron: Steveo.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.