Billie Joe Armstrong deelt foto van zichzelf op vijfjarige leeftijd

Geschreven door op 11 augustus 2017 om 11:16
Billie Joe Armstrong (Green Day) - Foto Sven-Sebastian Sajak (Wikimedia)

Green Day-frontman Billie Joe Armstrong heeft een oude foto van zichzelf gedeeld! Op de foto is de destijds vijfjarige Armstrong in de studio te zien.

Billie Joe Armstrong deelt jeugdfoto van zichzelf

Billie Joe Armstrong heeft een bijzondere oude foto van zichzelf gedeeld. Op de foto, die de Green Day-frontman op zijn Instagram pagina deelde, is een vijfjarige Billie Joe te zien in de studio. De zanger was destijds al op jonge leeftijd bezig met het maken van muziek.

In de beschrijving onder de foto laat Billie Joe weten dat hij bezig was om een track genaamd ‘Look for Love’ op te nemen. Op de foto is de jonge zanger samen met zijn zanglerares te zien. Armstrong laat tevens weten dat Green Days doorbraak album ‘Dookie’ in dezelfde studio is opgenomen:

“Dus. Grappig verhaal. De geweldige vrouw op deze foto is Mrs Fiataroni. Zij heeft me geleerd om te zingen. Dit is een foto van ons in 1977 in Fantasy Studios in Berkeley. Ik was 5 jaar oud. Ik nam een nummer genaamd ‘Look for Love’ op. 16 jaar later nam Green Day ‘Dookie’ op in dezelfde studio. (De man rechts was de geluidstechnicus).”

The Armstrongs

In juli werd bekend dat Billie Joe Armstrong een supergroep heeft opgericht samen met Rancid-frontman Tim Armstrong. De band, met de logische naam The Armstrongs, bracht op 14 juli haar eerste single uit. Alle opbrengsten van de track ‘If There Ever Was A Time’ worden door de band aan non-profit concertzaal 924 Gilman gedoneerd, een punk-zaal waar zowel Billie Joe als Tim in de begindagen van hun carrières stonden.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Green Day Nieuws · Nieuws