Edwin Evers Band op 28 december live in Markant Uden

Geschreven door op 16 oktober 2018 om 15:56
De Edwin Evers Band - Bron: Markant Uden

Edwin Evers mag dan misschien stoppen met ‘Evers staat op’, samen met zijn live band gaat hij gewoon door met optreden. Zo is hij in december 2018 te zien in Markant Uden.

Edwin Evers naar Markant Uden

Op vrijdag 28 december 2018, midden in de kerstvakantie, komt de Edwin Evers Band naar Markant Uden. Op deze avond deelt de DJ het podium met zijn band vol topmuzikanten. Tijdens liveshows spelen de bandleden niet zomaar covers, maar brengen hierbij hun eigen interpretaties van de mooiste nummers van hun muzikale helden.

Guilty Pleasures en afterparty

De Edwin Evers Band staat bekend om de covers van bekende hits, guilty pleasures en bijna vergeten prachtsongs. En ben je na dit muzikale feestje nog niet klaar om naar huis te gaan? Na afloop van het concert in Markant Uden is er een afterparty met DJ.

Concertkaarten

Tickets voor het concert van de Edwin Evers band zijn online te reserveren via Markant Uden.

De Edwin Evers Band - Bron: Markant Uden

De Edwin Evers Band – Bron: Markant Uden

Over de Edwin Evers Band

Zo’n 15 jaar geleden speelden Edwin Evers en zijn band voor het eerst samen. Dat was ter ere van de CD-presentatie van ‘Evers Staat Op’. Daarna zijn de dj en zijn band doorgegaan, puur vanwege hun grote liefde voor het live spelen van hun favoriete nummers. De Edwin Evers Band was geboren.

Tijdens liveshows spelen de bandleden niet zomaar covers, maar brengen hierbij hun eigen interpretaties van de mooiste nummers van hun muzikale helden. Van grote hits tot minder bekende songs, ze komen allemaal voorbij tijdens een concert van de succesvolle formatie. De Edwin Evers Band staat garant voor een heerlijke avond vol live muziek voor jong en oud!

 

Bron: Markant Uden

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.