Cee Lo Green verdacht van aanranding [UPDATE]

Geschreven door op 31 oktober 2012 om 15:39

Cee Lo Green is momenteel verdachte in een zedenzaak. De politie van Los Angeles heeft een onderzoek naar hem ingesteld omdat een vrouw de 28-jarige R&B artiest heeft aangeklaagd voor aanranding met geweld.

Naar aanleiding van de aanklacht heeft de politie van Los Angeles een onderzoek ingesteld tegen de Amerikaanse zanger en ‘The Voice’ jurylid, aldus entertainmentwebsite TMZ. Voor het onderzoek is de politie onder meer op bezoek geweest bij een restaurant waar ze het volledige personeel hebben ondervraagd. Het is overigens niet duidelijk of het voorval hier plaats zou hebben gevonden volgens de vrouw.

Er is vooralsnog weinig informatie bekend over het voorval. Zo weigert de politie informatie vrij te geven over de identiteit van het slachtoffer en is ook niet bekend waar en wanneer het voorval zou hebben plaatsgevonden.

Cee Lo Green ontkent tegen TMZ alles over het voorval. Hij claimt dat hij al 3 maanden niet in het betreffende restaurant is geweest en dat er nooit iets is gebeurd, daar of ergens anders. Een bron dichtbij de zanger kan het zich ook niet voorstellen dat er iets waar is van de aanklacht: “Ik heb Cee Lo nooit op een geweldadige manier gezien tegen wie dan ook”. 

UPDATE 1-11-2012

Langzaam maar zeker komt er meer informatie naar buiten over het voorval. Zo zou Cee Lo Green enkele maanden geleden met de vrouw hebben gegeten in een sushirestaurant. De zanger zou de vrouw daar hebben aangevallen, aldus de vrouw. Het is niet bekend waarom de vrouw zo lang heeft gewacht voordat ze besloot aangifte te doen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Cee Lo Green Nieuws · Nieuws