UB40 voor drie concerten naar Nederland

Geschreven door op 30 mei 2016 om 11:44
Robin Campbell (UB40) - Fotograaf Egghead06 - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

UB40 komt in de herfst naar Nederland! In november geeft de Britse reggaegroep concerten in Amsterdam, Nijmegen en Groningen.

Update 2 juni: De drie concerten in Amsterdam, Nijmegen en Groningen zijn al uitverkocht! Er is goed nieuws voor de fans die nog geen tickets hebben bemachtigd. De band geeft namelijk een extra show op maandag 21 november in Paradiso in Amsterdam.

De kaartverkoop begint op vrijdag 3 juni om 10:00 uur. Tickets voor het concert zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster.

UB40 Robin Campbell - Fotograaf: Paul Tomlins | commons.wikimedia.org

Robin Campbell – Fotograaf: Paul Tomlins | commons.wikimedia.org

UB40 concerten

UB40 komt in november naar Nederland! Op 23 november geeft de Britse groep concerten in Paradiso in Amsterdam, op 24 november in Doornroosje in Nijmegen en op 25 november in Oosterpoort te Groningen.

Op donderdag 14 juli treedt de band op in Grenswerk Open Air. Op zondag 17 juli staan de bandleden op ParkCity Live in Heerlen. Dit festival is helaas al uitverkocht.

Eerder dit jaar waren de muzikanten ook in Nederland voor uitverkochte shows.

UB40 tickets

De kaartverkoop begint op woensdag 1 juni om 10:00 uur. Tickets voor UB40 zijn onder andere te vinden op de websites van de desbetreffende poppodia.

Britse reggae/popband

De Britse band behoeft met hun 38-jarig bestaan en grote succes eigenlijk geen introductie. Ze zijn met 70 miljoen verkochte platen wereldwijd een van de best-selling muzikanten. Grote hits zijn onder andere ‘Red Red Wine’, ‘Kingston Town’ en ‘(I Can’t Help) Falling In Love With You’ die te vinden zijn op het compilatiealbum ‘The Very Best Of UB40‘. Deze drie hits zijn nog maar een kleine greep uit de collectie prachtige nummers die ze hebben gemaakt.

De formatie bestaat uit toetsenist/zanger Duncan Campbell, zanger/gitarist Robin Campbell, drummer Jimmy Brown, bassist/zanger Earl Fanconer, percussionist/zanger Norman Hassan, saxofonist/toetsenist Brian Travers, saxofonist/toetsenist Martin Meredith, trompettist Lawrence Parry, en toetsenist Tony Mullings.

YouTube player

Bron: Paradiso, Doornroosje, Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.