Videoclip Lady Gaga scoort goed

Geschreven door op 15 maart 2010 om 0:22
Lady Gaga - Fotocredits: Adrian Thomson (Flickr (CC BY 2.0))

De nieuwe videoclip ‘Telephone’ van Lady Gaga waarin zij vrijwel naakt te zien is scoort beter dan de meeste verwachtingen. Toch is de clip zeer omstreden.

De clip werd donderdagavond gelanceerd in de Verenigde Staten en belandde natuurlijk meteen op YouTube. Daar is hij inmiddels meer dan 11,3 miljoen keer bekeken. In het filmpje, dat in totaal 9,5 minuut duurt, wordt door de bewakers van de blote Lady Gaga nog fijntjes gegrapt dat zij toch echt geen omgebouwde man is, zoals tijden werd beweerd. Ze wordt uit de gevangenis bevrijd door een nog wulpser dan normaal geklede Beyoncé. De twee rijden weg bij de gevangenispoort in een gele auto met daarop de tekst Pussy Wagon, die eerder te zien was in de film ‘Kill Bill: Vol. 1’. Ook wordt er in de clip flink gescholden.

Verschillende muziekzenders zeggen de clip alleen in een gekuiste versie uit te zenden. MTV zendt de clip helemaal niet uit.

 

Bron: Novum Nieuws

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Beyoncé Nieuws · Lady Gaga Nieuws · Nieuws