Madonna vraagt Britse koningin om hulp bij film

Geschreven door op 15 maart 2010 om 0:16
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

De ‘Queen of Pop’ Madonna wil graag hulp van de Britse koningin om een film te maken over koning Edward VIII en diens bewogen troonsafstand in 1936.

Madonna vraagt hulp

“Madonna wil de film zo authentiek mogelijk maken, en zou het fantastisch vinden als ze op enkele historische plekken in het paleis zou mogen filmen”, zegt een woordvoerder van de 51-jarige zangeres tegen de Britse krant Daily Telegraph. Zij wil op locaties in Windsor Palace kunnen filmen. Het verhaal zal zich voornamelijk richten op Wallis Simpson, een Amerikaanse vrouw waar de monarch mee wilde trouwen. Simpson was echter al tweemaal gescheiden en een burgermeisje, wat leidde tot een constitutionele crisis. “Ze is dol op het Verenigd Koninkrijk en kijkt erg op tegen de Britse koningin.” Madonna heeft tijdens haar zeven jaar durende huwelijk met de Engelse regisseur Guy Ritchie in het Engelse Dorset gewoond. Ze is van plan deze zomer met de opnames van de film te beginnen.

Een personeelslid van Windsor Palace heeft echter al laten weten dat de kans erg klein lijkt dat Madonna ooit in het paleis zal mogen filmen, omdat dit normaliter verboden is. “Ik kan me niet voorstellen dat Hare Majesteit een uitzondering zal maken, zeker niet voor een film over Wallis Simpson.”

Madonna heeft zelf het script geschreven voor de film. De Australische actrice Abbie Cornish zal de hoofdrol spelen van een hedendaagse vrouw die geobsedeerd raakt door het levensverhaal van Simpson.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Madonna Nieuws · Nieuws