Max & Iggor Cavalera verplaatsen TivoliVredenburg-show

Geschreven door op 24 juli 2017 om 12:05
Max Cavalera (Max & Iggor Cavalera, Sepultura) - Foto: Jonas Rogowski | Wikimedia Commons

De show van Max & Iggor Cavalera in TivoliVredenburg is verplaatst! Het optreden van de metal-grootheden is enkele dagen vervroegd.

Show Max & Iggor Cavalera verplaatst

In juni werd bekend dat Max & Iggor Cavalera aankomend najaar terug naar Nederland komen voor een show in TivoliVredenburg. De oud-Sepultura bandleden zouden op 28 november hun ‘Return to ROOTS’-tour naar het Utrechtse poppodium brengen, maar deze show is verplaatst.

TivoliVredenburg meldt dat de metal-grootheden wegens een conflicterend tourschema hun Nederlandse show enkele dagen hebben vervroegd. De gebroeders Cavalera betreden nu op zondag 26 november het Utrechtse podium voor een show die in het teken staat van het legendarische Sepultura-album ‘Roots’.

Concertkaarten

Fans die reeds een kaartje hebben aangeschaft ontvangen een mail van TivoliVredenburg met meer informatie over de verplaatste show. Fans die nog geen ticket hebben kunnen terecht bij:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.