José James eert soulzanger Bill Withers in Paradiso

Geschreven door op 25 april 2018 om 11:33
Jose James (Cropped) - Fotograaf Tom Collins - Flickr (CC BY-ND 2.0)

José James komt voor een uniek concert naar Nederland! Met een speciale ode aan de wereldberoemde soulzanger Bill Withers staat de artiest in september op de planken van Paradiso in Amsterdam. 

José James

James gaat een speciaal en uniek optreden geven in Nederland! Op 12 september staat de Amerikaanse soul- en jazzzanger in Paradiso om zijn grote held Bill Withers te eren. De  ‘Lean on Me: José Celebrates Bill Withers’-tournee belooft een bijzondere ode aan de wereldberoemde artiest te worden. In november 2017 stond José James voor het laatst met een optreden in Nederland.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement begint aankomende zaterdag (28 april) om 10.00. Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

‘Love In A Time Of Madness’

James staat bekend om zijn geheel eigentijdse combinatie van jazz, soul, r&b en drum ’n bass. Daarnaast heeft hij ook nog een heerlijke zangstem. In februari vorig jaar bracht hij zijn nieuwste album ‘Love In A Time Of Madness’ uit.

Bron: MOJO, Paradiso. 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.