Vance Joy aankomend najaar naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 12 februari 2018 om 11:20
Vance Joy - Fotocredits: Daniel Åhs Karlsson - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Vance Joy komt naar Nederland! De Australische singer-songwriter reist aankomend najaar naar Amsterdam voor een show in poppodium Paradiso.

UPDATE 4-4: Goed nieuws voor iedereen die geen tickets heeft kunnen krijgen voor de show van Vance Joy op 2 november! De Australische zanger heeft zojuist een extra show aangekondigd! De singer-songwriter staat ook op zaterdag 3 november in Paradiso Amsterdam.

Vance Joy naar Paradiso Amsterdam

Goed nieuws voor fans van Vance Joy! De singer-songwriter geeft aankomend najaar een show in onze hoofdstad! James Gabriel Wanderson Keogh, zoals de muzikant daadwerkelijk heet, betreedt op vrijdag 2 november 2018 het podium van Paradiso Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets voor de show van de Australische artiest zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Nation of Two

De Australiër kende in Nederland zijn grote doorbraak met zijn hit ‘Riptide’, die onder meer voor een IKEA-reclame werd gebruikt. Op 23 februari komt Keogh met zijn tweede album, genaamd ‘Nation of Two’. Voordat de singer-songwriter het podium van Paradiso betreedt, staat hij dit voorjaar eerst nog in een uitverkochte Melkweg.

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.