Max & Iggor Cavalera in december naar Doornroosje

Geschreven door op 17 juli 2019 om 11:10
Max Cavalera (Max & Iggor Cavalera, Sepultura) - Foto: Jonas Rogowski | Wikimedia Commons

Max & Iggor Cavalera komen naar Nederland! De Braziliaanse broers reizen aankomend najaar naar Nijmegen voor een show in Doornroosje.

Max & Iggor Cavalera naar Doornroosje

Fans van Max & Iggor Cavalera krijgen dit jaar een extra mooi Sinterklaas cadeau! De broers, vooral bekend als oprichters van de iconische metalband Sepultura, betreden op donderdag 5 december het podium van Doornroosje in Nijmegen. De metalgiganten en hun band voeren die avond de Sepultura-albums ‘Beneath the Remains’ en ‘Arise’ integraal uit

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via de website van Doornroosje. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Sepultura

Max en Iggor hebben er inmiddels al een lange carrière in de metalwereld opzitten. De Braziliaanse broers richtten in 1984 de band Sepultura op. Grote successen volgden en met name het album ‘Roots’ wordt nog altijd als een van de meest iconische metalreleases beschouwd.

Max Cavalera verliet Sepultura in 1996 en begon sindsdien verschillende projecten en bands, waaronder het populaire Soulfly. Nadat ook Iggor in 2006 uit Sepultura stapte, kwamen de broers weer samen onder de naam Cavalera Conspiracy.

 

Bron: Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.