UB40 concerten in Nederland gaan na omstandigheden gewoon door!

Geschreven door op 19 oktober 2011 om 10:04
Robin Campbell (UB40) - Fotograaf: Paul Tomlins - Wikimedia Commonns

De agent van UB40 heeft bevestigd dat de concerten in Nederland doorgaan. Dit ondanks dat de band officieel failliet is verklaard.

UB40 concerten

Zoals we maandag al berichtte zijn vier leden van de band failliet zijn verklaard. Dit betekent voor de band dat de schuldeisers een jaar lang beslag mogen leggen op hun bezittingen. Erg triest nieuws dus. Gelukkig is er een lichtpuntje voor de fans. Ondanks de financiële problemen van de band gaan de UB40 concerten tussen 26 en 29 januari gewoon door. Concertorganisator Mojo heeft contact gehad met de agent van de band en die heeft dat bevestigd. We weten niet wat het faillissement voor de verdere concerten van de band betekend, maar misschien zijn dit wel de laatste ooit.

Ben jij niet in het bezit van ticket? Bij veilige ticketmarktplaatsen zijn nog UB40 Concert Tickets verkrijgbaar! De beste optie om misschien wel het laatste officiële concert mee te maken!

In 1978 werd de reggaeband opgericht in Birmingham. De band verkocht wereldwijd in totaal meer dan 70 miljoen albums. Bekende hits zijn Red Red Wine, I Got You Babe en Can’t Help Falling In Love.

Voor meer informatie kijk je op De Pagina.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws · UB40 Nieuws