Train op 22 maart naar Heineken Music Hall

Geschreven door op 23 september 2014 om 10:36

De Amerikaanse band Train is volgend jaar in Nederland te vinden. Op 22 maart staan zij in de Heineken Music Hall.

De show staat in het teken van hun tournee Bulletproof Picasso, die dezelfde naam draagt als hun deze maand uitgekomen nieuwe album.

Voorverkoop Train

De voorverkoop voor Train’s optreden in de Heineken Music Hall start op vrijdag 26 september om 10.00 en verloopt via de website van Ticketmaster. De prijs van een kaartje start vanaf 35 euro exclusief servicekosten. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan is het vaak nog mogelijk om via een secundaire ticketshop kaarten te bemachtigen.  Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

Train

Train

In 1998 bracht de Amerikaanse band hun eerste, naar zichzelf vernoemde album uit, waar in Amerika ruim 1 miljoen exemplaren van werden verkocht. Het echte succes van Train begon echter pas in 2001 met hun tweede album, genaamd Drops of Jupiter. Voor de gelijknamige hit ontving de band maar liefst twee Grammy’s.  Tijdens hun comeback in 2009 scoorden zij een derde Grammy, ditmaal voor de hitsingle Hey, Soul Sister, die ook in Nederland wekenlang op nummer 1 stond.

Met Bulletproof Picasso, het  album dat deze maand is uitgekomen, klimt Train weer omhoog in de hitlijsten.  Nu maakt de band dus weer een stop in Nederland voor hun tournee. Drie jaar geleden trad Train voor het laatst in Nederland op.

Tip: Train’s album Bulletproof Picasso is te bestellen via bol.com.

Beluister hieronder Train’s laatste, Grammy-scorende hit Hey, Soul Sister.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Nieuws · Train Nieuws