Liam Gallagher: “Ik speel liever in Oasis, maar dat gaat niet gebeuren”

Geschreven door op 2 juni 2017 om 11:05
Liam Gallagher en Noel Gallagher (eigen creatie) - Originele foto's: Alexander Frick (Wikimedia, CC BY 2.0) en Christopher Johnson (Wikimedia, CC BY-SA 2.0)

Liam Gallagher staat liever met Oasis op het podium, dan solo. Dit zei de zanger in gesprek met het Britse Radio X. Toch gaat een Oasis-reünie niet gebeuren, aldus Gallagher.

Liam Gallagher: “Oasis-reünie gaat niet gebeuren”

Helaas, de geruchten kunnen weer terug de prullenbak in. Een reünie van de legendarische Britpopband Oasis gaat niet gebeuren, als we zanger Liam Gallagher moeten geloven. De Britse zanger, die onlangs aan een solocarrière is begonnen, sprak met het Britse radiostation Radio X over een mogelijke reünie. Liam zou liever met Oasis op het podium staan, dan aan een solocarrière werken:

“Ja, dat heb ik liever. Luister, ik speel liever in Oasis. Laat dat duidelijk zijn, dat weten we. Ik speel liever in een band,” zo verteld de oud-Oasis frontman. Toch zit een reünie er niet in, waardoor Liam nu aan een solocarrière is begonnen: “Maar dat gaat niet gebeuren, dus ik kan niet thuis gaan zitten wachten, snap je?”

“Áls Oasis ooit bij elkaar komt…”

Toch gooit de zanger de deur niet volledig in het slot: “Als Oasis ooit weer samenkomt… als dat gebeurt, dan gebeurt het. Zo niet, dan niet. Veel mensen zeggen, ‘Laat het los, het was goed zo.’ Vriend, als we ooit bij elkaar komen, dan gebeurt het gewoon. Er zouden geen belabberde shows zijn, het zou top zijn. We hebben onafgemaakte zaken, dus we zien wel wat gebeurt. Tot die tijd zijn we twee solo boys (Liam en broer Noel, red.).

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.