Train in oktober voor concert naar AFAS Live in Amsterdam!

Geschreven door op 27 januari 2017 om 10:39
Train - Foto: Eva Rinaldi - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Goed nieuws voor alle fans van de band Train! De band komt zaterdag 14 oktober met de Play That Song Tour naar AFAS Live in Amsterdam!

Train geeft in oktober concert in AFAS Live

Train is bekend van hits zoals Hey Soul Sister en Drive By. De band brengt dit jaar het nieuwe album A Girl A Bottle A Boat uit. Daar hoort natuurlijk een nieuwe tour bij! Met de Play That Song Tour komt de band ook naar Nederland. Op zaterdag 14 oktober zetten zij de AFAS Live op z’n kop! Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 3 februari om 10:00 en zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende verkooppunten:

Primair:

Train kaarten

Secundair:

Train kaarten

‘A Girl A Bottle A Boat’

Train brak door met het album Drops of Jupiter, dat in 2001 uitkwam. Wereldwijd werd de gelijknamige single een grote hit. Daarna bleef het lang stil rondom de band. Totdat de band in 2010 een hit scoorde met het nummer Hey Soul Sister. In 2012 volgde het nummer Drive By, dat eveneens een grote hit werd.

In februari komt het nieuwe album A Girl A Bottle A Boat uit. Op het album staan, zoals we gewend zijn van Train, veel meezingers en vrolijke nummers.

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.