The Opposites releasen nieuwe track samen met Dirtcaps

Geschreven door op 1 november 2012 om 13:11

The Opposites doen dit onder de naam van hun danceproject, ‘The Million Plan’. Afgelopen ADE ging de track in première, nu wordt hij gereleased.

The Opposites

Het dance project van The Opposites leek tijdens ADE uit het niets te verschijnen, niets is echter minder waar. De 3 heren werken er namelijk al 1,5 jaar aan. Hun debuutsingle is het resultaat van vele uren zwoegen in de studio.

The twee rappers van The Opposites maken zelf al vele jaren muziek, ‘Fanny West’, hun DJ is er echter niet zo bekend mee. ‘Dit project is spannend voor mij, omdat ik er nu vanaf scratch bij betrokken ben. Normaal kreeg ik altijd de muziek aangeleverd, nu maak ik het zelf”. Voor hem gaat dus een hele nieuwe wereld open.

‘Onze stijl zal catchy blijven, met uptempo synths en meezingrefreinen. Hoe het verder gaat, weet ik nog niet. Momenteel gaan onze nummers vooral over slechtgaan, geen geld hebben en onder invloed zijn.’

Het Nederlandse Duo ‘Dirtcaps’ heeft vaker samengewerkt met The Opposites. Zij maakten namelijk de remix van ‘Slapeloze Nachten’.

Dirtcaps & The Million Plan – Money On My Mind

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Nieuws · The Opposites Nieuws