Edison Oeuvreprijs voor Marco Borsato

Geschreven door op 16 september 2011 om 13:24
Marco Borsato,Onder Aan De Berg - Foto: Steven Chiefa - Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

De Wereld Draait Door was te zien hoe Jakhals Thijs de prijs uitreikte aan Marco. Marco was blij verrast en nam het beeldje zichtbaar aangedaan in ontvangst.

De Edison Stichting heeft bekend gemaakt dat Marco de prijs heeft gewonnen vanwege zijn muzikale successen sinds 1990. De zanger kreeg de volgende positieve kritiek: “veel gevoel voor smaak en oprechtheid, die zijn liefde voor het leven altijd gebruikt als rode draad in zijn opnames. Zijn passie voor muziek delen met anderen en het entertainen van zijn publiek staat altijd voorop.”
Jakhals Thijs verrastte Marco Borsato vandaag met een Edison Pop Oeuvreprijs. In ‘De Wereld Draait Door’ was te zien hoe Marco het beeldje zichtbaar aangedaan in ontvangst nam.

De Edisons Awards worden op 2 oktober 2011 officieel uitgereikt. Het zijn de oudste muziekprijzen van Nederland. De nominaties en winnaars worden bepaald door een vakkundige jury onder leiding van popkenner Leo Blokhuis.

Marco Borsato – Dromen Zijn Bedrog

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Marco Borsato Nieuws · Nieuws