Dire Straits-oprichter John Illsley met band naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 10 mei 2017 om 11:08
John Illsley - foto: Stefan Brending - bron: Wikimedia Commons

John Illsley fans opgelet! De oud-bassist en medeoprichter van de legendarische band Dire Straits staat in november met een concert in het Utrechtse TivoliVredenburg.

John Illsley - foto: Stefan Brending - bron: Wikimedia Commons

foto: Stefan Brending – bron: Wikimedia Commons

John Illsley of Dire Straits concert

John Illsley komt naar Nederland! Op woensdag 22 november staat de bassist met een bijzondere show op het podium van TivoliVredenburg.

Tijdens dit concert spelen John Illsley en zijn band verschillende klassiekers van zijn oude band Dire Straits. Illsley neemt gitaristen Robbie McIntosh en Paul Stacey, toetsenist Steve Smith, drummer Stuart Ross en zangeres Jess Greenfield mee naar Utrecht.

Concertkaarten

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar vanaf 12 mei om 10:00 uur. Tickets zijn onder andere te koop bij Ticketmaster.

 

Long Shadows

Op 11 november 2016 bracht John een album uit, genaamd Long Shadows’. Op dit album staan 8 tracks waaronder het nummer ‘Lay Me Down‘. Sinds 25 januari staat de videoclip van de single online. Ben je benieuwd naar de track? Bekijk hieronder de videoclip van de single ‘Lay Me Down‘:

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.