Sam Smith en John Legend zingen ‘Lay me down’

Geschreven door op 10 maart 2015 om 16:12
Sam Smith - Fotocredits: pitpony.photography - CC-BY-SA-3.0 (Wikimedia Commons)

Sam Smith en John Legend doken samen de studio in om een nieuwe versie te maken van Sams nummer ‘Lay me down’. Met deze single wordt er geld ingezameld voor het Britse goede doel ‘Red Nose Day’.

Bestel nu het album ‘In the lonely hour’ op bol.com en steun hiermee het goede doel. Op dit album is ook het nummer ‘Lay me down’ te horen. Sam Smith is live te horen op zaterdag 27 juni op Rock Werchter. Kaarten zijn te koop op Ticketmaster of Topticketshop.

DE MUZIKALE SAMENWERKING TUSSEN SAM EN JOHN

Volgens John Legend wilden de twee al graag met elkaar de studio in. Dat liet hij weten aan The Mirror. “Sam is erg getalenteerd. Ik ben blij dat we samen kunnen werken aan zo’n geweldig nummer voor zo’n geweldig doel.” Het duo zal het nummer komende vrijdag live ten gehore brengen tijdens Red Nose Day, dat iedere twee jaar wordt georganiseerd door Comic Relief.

Sam Smith en John Legend – Lay me down

YouTube player

RED NOSE DAY

Red Nose Day is een initiatief dat geld inzamelt voor Comic Relief. Comic Relief is een instelling die zich inzet voor kansarme kinderen. Sam is trots dat ze met zijn single geld ophalen voor kansarme kinderen in Groot-Brittannië en Afrika. “Ik heb pas een door Comic Relief gesteund project bezocht dat de jonge LGBT-gemeenschap in Londen steunt. Ik ben extreem trots dat mijn single geld op kan halen voor projecten als deze.”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.