John Illsley viert zeventigste verjaardag in Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 4 april 2019 om 11:00
John Illsley - foto: Stefan Brending - bron: Wikimedia Commons

In september 2019 komt John Illsley naar Nederland! De muzikant viert in Paradiso Amsterdam zijn zeventigste verjaardag met een eenmalige show.

John Illsley naar Paradiso

Goed nieuws voor fans van John Illsley! De bassist en mede-oprichter van Dire Straits komt op zaterdag 14 september 2019 naar Paradiso Amsterdam. Met dit eenmalige concert viert Illsley zijn zeventigste verjaardag. Tijdens de show komen grote hits van de band voorbij, zoals ‘Sultans of Swing’ en ‘Brother In Arms’. Ook brengt de muzikant zijn solowerk ten gehore.

Tickets

Kaarten voor het concert gaan op zaterdag 6 april 2019 om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Solocarrière

Na achttien jaar actief te zijn geweest als bassist van de legendarische band Dire Straits, is Illsley tevens actief als solomuzikant. In de jaren ’80 kwam de artiest met zijn eerste soloalbum ‘Never Told A Soul‘. Op zijn meest recente album ‘Coming up for Air‘ staat het nummer ‘Old Amsterdam’. Hierin verwijst de muzikant naar het concert van de band in Paradiso in 1978. Het album kwam in maart 2019 uit, maar is vanaf vrijdag 5 april 2019 te verkrijgen in Nederland.

Beluister hier Illsley’s versie van ‘Sultans of Swing’:

 

Bron: Paradiso, Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.