Ricky Gervais kondigt extra show in AFAS Live aan na razendsnelle uitverkoop

Geschreven door op 24 februari 2017 om 10:46
Ricky Gervais (Screenshot Youtube)

Tickets voor de show van Ricky Gervais zijn razendsnel uitverkocht! De kaarten voor het optreden van de comedian in AFAS Live waren namelijk binnen twintig minuten weg. Inmiddels heeft de Brit een extra show aangekondigd.

Ricky Gervais uitverkocht

Kaarten voor de show van Britse acteur en comedian Ricky Gervais zijn uitverkocht! De Engelsman staat op 8 september in AFAS Live. Binnen twintig minuten waren alle kaarten vergeven. Vanwege de grote vraag heeft de grappenmaker inmiddels een extra show aangekondigd: Gervais zal ook op 9 september het podium in Amsterdam betreden!

Kaarten 9 september

De kaartverkoop voor de show op 9 september is direct van start gegaan. Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Kaarten

Secundair:

Kaarten

The Office

Gervais is vooral bekend van zijn hoofdrol in de Engelse hitserie ‘The Office’. Hierin speelde de acteur de rol van David Brent. Verder heeft de acteur en comedian in vele films gespeeld en toert hij al jaren de wereld rond met zijn comedy-shows.

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.