Singer-songwriter Donavon Frankenreiter naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 5 maart 2018 om 11:24
Donavon Frankenreiter - Foto Drewcovi (Wikimedia Commons, CC BY 3.0)

Donavon Frankenreiter komt naar Nederland! De Amerikaanse singer-songwriter komt aankomend najaar naar Amsterdam voor een show in poppodium Paradiso.

Donavon Frankenreiter naar Paradiso

De 45-jarige Frankenreiter, die voor zijn muzikale carrière actief was als professioneel surfer, keert aankomend najaar terug naar Paradiso! De singer-songwriter was hier al eerder te bewonderen, bijvoorbeeld in 2016. Donavon betreedt het Amsterdamse podium op dinsdag 9 oktober, in de Grote Zaal van het poppodium.

Concertkaarten

Tickets voor de show van de Amerikaan zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

‘The Heart’

De uit Californië afkomstige Frankenreiter zette halverwege de jaren negentig zijn eerste stappen in de muziekwereld, als onderdeel van de band ‘Sunchild’. In 2001 besloot de zanger en gitarist zich op een solocarrière te storten, en met succes!

Donavon tekende al snel een contract bij het platenlabel van zijn goede vriend Jack Johnson: Brushfire Records. Frankenreiter bracht in 2004 zijn debuutalbum uit en in 2015 verscheen zijn zesde en voorlopig laatste plaat ‘The Heart’.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.