Justin Bieber 2013 Uitverkocht! Hoe kom je nu nog aan Tickets?

Geschreven door op 26 oktober 2012 om 11:06
Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons) 2

Het concert in 2013 van Justin Bieber in de Gelredome in Arnhem is uitverkocht. Dat is zojuist bekend gemaakt door de organisator.

Het concert op 13 april 2013 in stadion de Gelredome in Arnhem is volledig uitverkocht. Er past geen JB fan meer bij! Justin Bieber kan dus een mooi vol stadion tegemoet zien als hij voor z’n Nederlandse fans naar Nederland komt. Alleen voor het concert in Antwerpen zijn nog een aantal tickets beschikbaar voor de 18-jarige Canadese tiener idool. Via deze ticketshop heb je toch nog een laatste mogelijkheid om het concert in Arnhem bij te wonen, ondanks het uitverkocht is. Zij vergelijken alle betrouwbare ticketmarktplaatsen zoals Viagogo en Seatwave. Dit zijn grote internationale bedrijven die via particulieren en sponsors nog kaarten verkopen via een veilige marktplaats. Zij hanteren een 100% ticketgarantie, dat je altijd je kaarten krijgt.
Wil je niet naar Arnhem, maar naar het concert in de Antwerpen Sportpaleis op donderdag 11 april 2013, daar zijn nog kaarten voor beschikbaar via de Teleticketservice.

Ben jij erbij? Laat het ons weten!

Justin Bieber – Believe Tour

YouTube player
Overzicht Justin Bieber Nieuws
Lees meer over Justin Bieber op Wikipedia

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws