Estas Tonne in 2019 terug naar Carré Amsterdam

Geschreven door op 14 november 2018 om 12:53
Estas Tonne - Bron: persbericht Wigt International

Estas Tonne komt terug naar Carré! De moderne troubadour staat in maart 2019 op de bühne van het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Estas Tonne naar Carré

Het concert van Estas Tonne vindt plaats op vrijdag 29 maart 2019 in Carré Amsterdam. Deze show maakt deel uit van zijn ‘Integration Tour’. In 2017 stond Estas al eerder in Carré. Dit concert was destijds volledig uitverkocht.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 16 november 2018 in de verkoop. Vanaf 09:00 uur zijn de kaarten verkrijgbaar via de website van Carré. Uitverkocht? Kijk hier.

Over Estas Tonne

Ooit begon de Oekraïense gitarist als straatmuzikant. Estas staat bekend om zijn muzikale combinatie van zowel flamenco- en zigeuner invloeden als Latijnse en elektronische muziek. Eén van zijn meest gestreamde nummers op Youtube is de track ‘The Song Of The Golden Dragon.’ Om het gevoel in zijn muziek nog beter over te brengen bij het publiek, treedt de troubadour vaak op met gastartiesten zoals balletdanser Sergei Polunin.

Bekijk het gezamenlijke optreden hieronder:

YouTube player

 

Bron: Persbericht Wigt International, Carré

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.