Kempi gearresteerd voor mensenhandel

Geschreven door op 31 oktober 2012 om 16:04

De Eindhovense rapper Kempi is gearresteerd voor mensenhandel. Hij zou zo’n 2 jaar geleden een 16 jarig meisje voor hem hebben laten tippelen op onder meer de tippelzone in Eindhoven.

De 26-jarige rapper zou in 2010 het Venlose meisje, die toendertijd pas 16 jaar was, voor hem hebben laten werken op de tippelzone en 2 prostitutieclubs in Eindhoven. De politie maakte gisteren bekend dat ze de rapper daarom gisteren in de gevangenis van Dordrecht hebben gearresteerd.

Hij zat in de gevangenis voor een incident uit 2011. Hij mishandelde toen zijn vriendin en moeder van zijn kinderen. Begin deze maand werd hij daarom veroordeeld tot 2 maanden celstraf. Na zijn aanhouding in de gevangenis is hij voorlopig in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Als uit onderzoek van blijkt dat Kempi inderdaad schuldig is aan het prostitueren van het meisje, kan hij een lange straf verwachten. Omdat hij al een lang strafblad heeft is het namelijk waarschijnlijk dat de rapper bij een eventuele veroordeling zwaar wordt gestraft.

Kempi –  Hier Ver Vandaan ft. Willy 

YouTube player

Overzicht van Kempi Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Kempi Nieuws · Nieuws