DÉMIRA presenteert ‘White Ravens Tour’ in Nederland

Geschreven door op 3 maart 2016 om 16:36
Katherine Ryan, Cody Ko en Noel Miller Snelle, Russel Kane, Moddi, DÉMIRA, Protest The Hero, Louise Lemón, vocals, Russell Howard, comedy - Comedy/Cabaret microfoon - Fotocredits: Ed Schipul Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Démira Jansen, onder andere bekend van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, gaat met haar band DÉMIRA op tour door Nederland! De ‘White Ravens Tour’ komt onder andere langs Utrecht, Amsterdam en Den Haag.

DÉMIRA – White Ravens Tour

Démira Jansen, onder andere bekend van De Beste Singer-Songwriter van Nederland (waar ze overigens de finale haalde), gaat op tour met haar band DÉMIRA! De ‘White Ravens Tour’ gaat zaterdag 16 april van start in TivoliVredenburg Utrecht. De eerste show is tevens de releaseshow van de nieuwe EP White Ravens, die uitkomt op 15 april.

Check hier de tourdata:

16.04  – TivoliVredenburg, Utrecht (EP release)
22.04 – ’t Vliegende Paard, Zwolle
26.04 – Cultuurcafé, Nijmegen
07.05 – Olympisch Stadion, Amsterdam (Amsterdam Kookt)
13.05  – Paardcafe, Den Haag
15.05  – Patronaat, Haarlem
27.05  – Mezz, Breda

Démira Jansen

Jansen haalde met haar krachtige stem- en gitaarspel drie jaar geleden moeiteloos de finale van De Beste Singer-songwriter Van Nederland. Démira’s voorliefde voor Keltische pop is goed terug te horen in haar muziek, die door deze eigenzinnige artieste en haar band DÉMIRA ‘poetic pop’ wordt genoemd. Inmiddels is er ook een nieuw nummer met bijbehorende videoclip: check hieronder het nummer Trophy!

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.