Anouk volgend jaar met nieuw album

Geschreven door op 25 oktober 2012 om 16:56
Anouk - Fotocredits: Albin Olsson License: CC BY-SA 3.0 | Wikimedia Commons

Anouk wil graag volgend jaar een nieuw album in de winkelschappen hebben liggen. Ze hoopt in mei haar album af te hebben, rond de tijd van het Eurovisie Songfestival.

In mei kwam ze Anouk nog met haar laatste album ‘To get her together’, maar het nieuwe album staat al weer voor de deur. Tijdens een chatsessie op Facebook liet ze aan haar fans weten dat ze in de planning heeft rond mei 2013 een nieuw album uit te brengen.

Het nieuwe album moet dus rond het Eurovisie Songfestival verschijnen en dat zal vast geen toeval zijn. Vorige week maakte Anouk op Facebook bekend dat ze volgend jaar in Zweden mee zal doen aan het Songfestival, en ze lijkt met haar nieuwe album optimaal te willen profiteren van de bekendheid die ze waarschijnlijk rond die tijd krijgt.

Haar platenlabel EMI zegt overigens nog van niets te weten, al is het sowieso de vraag of zij het album zullen uitbrengen. Zo vertelde een woordvoerder van EMI: “Het contract met Anouk loopt binnenkort af. Bovendien zijn we bezig met de overname door Universal, dus we hebben geen idee waar de plaat wordt uitgebracht.”

Anouk – I’m A Cliche

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Anouk Nieuws · Nieuws