Bandleden en tourmanager Her’s verongelukt na crash met spookrijder

Geschreven door op 29 maart 2019 om 11:21
Her's - Credits: Drew de F Fawkes - Bron: Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Tijdens de Amerikaanse tournee van de Britse groep Her’s zijn bandleden Stephen Fitzpatrick en Audun Laading en hun tourmanager verongelukt.

Her’s verongelukt

Op woensdag 27 maart 2019 zijn de bandleden van Her’s, Stephen Fitzpatrick en Audun Laading, hun tourmanager Trevor Engelbrektson en een vierde persoon betrokken geraakt bij een heftig auto-ongeluk. Dit maakt het platenlabel Heist or Hit bekend op Facebook. Tijdens de Amerikaanse tournee van de Britse band crashte het busje van de band, terwijl ze onderweg waren naar een show in Santa Ana. Op de snelweg in Californië kwam het voertuig in botsing met een spookrijder. De platenmaatschappij laat in de verklaring weten in diepe rouw te zijn: “We zijn onze vrienden verloren en de wereld is hun talent ontnomen.

Lees hier het volledige statement:

Geliefd

Stephen en Audun kenden elkaar van hun studie, waarna ze samen begonnen met het maken van muziek. Als opkomend bandje uit Liverpool waren de mannen zeer geliefd in hun thuisland Engeland. In 2017 bracht het duo het debuutalbum ‘Songs of Her’s’ uit. Een jaar later volgde de plaat ‘Invitation to Her’s. In september 2018 stonden de twee nog op het podium van Paradiso Amsterdam.

 

Bron: Paradiso, NPO Radio 2, Heist or Hit

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.