Harry Styles verkent zijn solocarrière

Geschreven door op 2 januari 2016 om 14:45

Hoe mooi zou het zijn: nieuwe One Direction nummers èn persoonlijke nummers van Harry Styles. Er zijn geen tekenen dat hij van plan is de groep te verlaten.

Solocarrière voor Harry Styles?

Het ziet ernaar uit dat hij nog niet van plan is One Direction te verlaten. Echter, nu het laatste concert van de popgroep achter de rug is, vult hij zijn tijd op met het schrijven van eigen nummers. Amerikaanse media merkten namelijk op dat de zanger vier titels heeft geregistreerd bij de American Society of Composers, Authors and Publishers. De titels zijn: 5378 Miles, Already Home, Coco en Endlessly. Harry heeft zichzelf als de enige performer van de nummers ingeschreven. Wel staan sterproducer Gary Go en Snow Patrol-gitarist Johnny McDaid vermeld in de credits van de nummers.

Bezorgde fans

Het is de bedoeling dat Harry over anderhalf jaar gewoon weer op het podium staat met Niall Horan, Liam Payne en Louis Tomlinson. Ondanks dat veel fans bezorgd van zich lieten horen benadrukte de groep dat de breuk echt tijdelijk is. Behalve vakantie vieren meldden de jongens eerder al dat ze solowerk willen opnemen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.