Legendarische chansonzanger Gérard Lenorman naar Nederland

Geschreven door op 14 september 2017 om 13:22

De legendarische chansonzanger en tekstschrijver Gérard Lenorman komt dit najaar voor een eenmalig concert naar ‘Kunstlinie’ Almere.

Gérard Lenorman naar Nederland

Goed nieuws voor liefhebbers van chansonmuziek! Op vrijdag 17 november 2017 speelt de 72-jarige Gérard Lenorman in ‘Kunstlinie’ Almere. Het is het enige, dus exclusief, optreden in Nederland. Tijdens het concert zal de artiest meerdere van zijn klassiekers ten gehore brengen.

Kaarten

Concertkaarten voor het optreden in ‘Kunstlinie’ Almere zijn reeds in de verkoop gegaan. Tickets zijn onder andere te koop via het onderstaande online verkooppunt:

Tickets (Primair) Tickets (Secundair)

Chanteur de charme

De Franse zanger en tekstschrijver Gérard Lenorman (Gérard Aumard) is geboren op 9 februari 1945 in Bénouville. Op twaalfjarige leeftijd schreef hij zijn eerste nummer genaamd ‘Le Vagabond’. Zijn debuutalbum kwam uit in 1968.

In 1988 deed de musicus namens Frankrijk mee aan het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Chanteur de charme’. Hij eindigde op een tiende plaats. In 2011 heeft Gérard het album ‘Duos De Mes Chansons‘ uitgebracht en de afgelopen jaren heeft Lenorman meerdere ‘Best Of’ albums uitgebracht.

YouTube player

 

Bron: Persbericht Chanson Offensief

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.