Blue Man Group voegt extra show in Rotterdam Ahoy toe

Geschreven door op 9 januari 2023 om 10:39
Blue Man Group - Foto: Leo Pinheiro (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

De Blue Man Group heeft een extra show in Ahoy aangekondigd! Het gezelschap staat tussen 22 en 26 maart 2023 in de Rotterdamse concertzaal.

Extra show Blue Man Group in Ahoy

De Blue Man Group heeft een zevende show in Rotterdam Ahoy toegevoegd. De heren kondigden eerder al een zestal shows aan, die tussen 23 en 26 maart 2023 plaats zullen vinden. Wegens succes is hier nu een extra datum aan toegevoegd. Het theaterfenomeen betreedt het Rotterdamse podium ook op woensdag 22 maart 2023. De shows zijn onderdeel van de nieuwe ‘Bluevolution World Tour’.

Event tickets

Tickets voor de extra show zijn per direct verkrijgbaar. De verkoop voor alle shows verloopt via Ticketmaster. Zijn de tickets niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.