Guns N’ Roses naar het Goffertpark en TW Classic

Geschreven door op 5 december 2016 om 11:19
Slash (Guns N' Roses) - Fotocredits: Ed Vill (Flickr - CC BY 2.0)

Guns N’ Roses komt eindelijk weer naar Europa! De geruchten gingen al een tijdje, maar nu is bevestigd dat de band in juni en juli naar Nederland en België komt.

Update 31 mei: Er komen op 31 mei om 16:00 uur extra tickets vrij voor de show van Guns N’ Roses!

Guns N’ Roses naar Nederland en België

Eind november wisten we het al bijna zeker, maar nu kunnen we er niet meer omheen: Guns N’ Roses komt naar Nederland en België! De band staat op 12 juli 2017 voor een concert in het Goffertpark in Nijmegen als onderdeel van de ‘Not In This Lifetime 2017’-tour. Op 24 juni zijn de mannen ook te zien op TW Classic in België, het zusterfestival van Rock Werchter. Eerder trokken ze al rond in Amerika, Azië en Australië, maar nu is dus Europa aan de beurt.

Guns N’ Roses tickets

Kaarten voor het concert in Nijmegen en op TW Classic gaan op vrijdag 9 december om 10:00 uur in de verkoop en kaarten zouden best wel eens hard kunnen gaan! Tickets zijn onder andere te koop via deze verkooppunten:

Primair:

Ticketmaster NL (vanaf 9-12) Ticketmaster BE (vanaf 9-12)

Secundair:

Topticketshop (vooruit te bestellen)

Originele bezetting

Geruchten over een reünie van Guns N’ Roses gingen al een tijdje rond. Bijna een jaar geleden was er al sprake van dat de band in originele bezetting, mét Axl Rose en Slash, op tour zou gaan. De optredens op Coachella in april dit jaar deden de geruchten voor een wereldwijde stadiontour alleen maar verder aanwakkeren. Vorige week was het eigenlijk al duidelijk, toen plots op meerdere plekken in ons land teasers van de band verschenen.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.