Openluchtshow Damien Rice in recordtempo uitverkocht

Geschreven door op 26 april 2018 om 10:36

Damien Rice staat aankomende zomer in een volledig uitverkocht Openluchttheater Caprera! Tickets voor de show waren vanochtend in recordtijd uitverkocht.

Damien Rice in Openluchttheater Caprera uitverkocht

Heb jij nog geen tickets voor de bijzondere openluchtshow die Damien Rice aankomende zomer in Bloemendaal speelt? Dan hebben we slecht nieuws voor je: de show is volledig uitverkocht! De kaartverkoop voor de show in Openluchttheater Caprera startte op donderdag 26 april om 10:00 uur ‘s ochtends, maar slechts enkele minuten later waren alle tickets al vergeven.

Zodoende mag de Ierse singer-songwriter zich opmaken voor een volle bak in het Bloemendaalse openluchttheater! Rice betreedt het zomerse podium op vrijdag 10 augustus.

Ik heb geen tickets, wat nu?

Is het je niet gelukt om tickets te bemachtigen? Balen! We hebben hier een aantal tips voor je waardoor je er misschien toch nog bij kunt zijn.

  • Blijf Ticketmaster nog even in de gaten houden! Wie weet vallen er nog tickets terug, bijvoorbeeld door mislukte transacties.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! Wij houden je op de hoogte wanneer er een extra concert wordt aangekondigd, of als er extra tickets vrijkomen.
  • Pas op met het aanschaffen van tweedehands tickets! De kaarten voor deze show zijn op naam verkocht. Mocht je toch tickets via Marktplaats aanschaffen, zorg dan dat je tegelijk met de verkoper naar binnen gaat. De tickets staan op naam van de oorspronkelijke kaartkoper.
  • Plaats een oproep op Facebook, Twitter of Instagram! Wellicht heeft iemand binnen je netwerk nog tickets over.
  • Ga op zoek naar win acties en prijsvragen! Veel radiostations en websites houden regelmatig win acties voor concerten, zeker voor populaire shows zoals deze!

Ben jij er wel bij?

Is het jou wel gelukt om tickets te krijgen? Laat het ons weten!

Bron: Ticketmaster

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Ben Howard voor extra concert naar TivoliVredenburg Ben Howard heeft een derde show toegevoegd aan zijn exclusieve clubtour in TivoliVredenburg. Kaarten voor de eerste twee shows zijn al uitverkocht.  ...
5 Seconds of Summer (5SOS) in AFAS Live binnen kwartier uitverkocht Wow! Het concert van 5 Seconds of Summer in AFAS Live Amsterdam was vrijdagochtend binnen 15 minuten compleet uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan ticke...
Graspop 2018 schrijft geschiedenis en gaat uitverkochte editie tegemoet Graspop 2018 moet nog van start gaan, maar de 23e editie van het metalfestival schrijft nu al geschiedenis! Het vierdaagse festival is voor het eerst ...
Lauryn Hill concert binnen half uur compleet uitverkocht Lauryn Hill uitverkocht: Het concert van Lauryn Hill in AFAS Live Amsterdam was vanmorgen binnen een half uur uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan kaart...
Ook zaterdag tickets Graspop 2018 volledig uitverkocht De kaartverkoop voor Graspop 2018 gaat als een speer! Na de combi-tickets voor het hele festival en de kaarten voor de vrijdag, zijn nu ook de tickets...
Afscheidsshow Slayer binnen vijf minuten uitverkocht De afscheidsshow van Slayer was vanochtend in record-tempo uitverkocht! De legendarische Amerikaanse metalband neemt aankomend najaar afscheid van haa...

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu