Openluchtshow Damien Rice in recordtempo uitverkocht

Geschreven door op 26 april 2018 om 10:36
Damien Rice - Foto: LeBlogDeLaBlonde (Flickr, CC BY 2.0)

Damien Rice staat aankomende zomer in een volledig uitverkocht Openluchttheater Caprera! Tickets voor de show waren vanochtend in recordtijd uitverkocht.

Damien Rice in Openluchttheater Caprera uitverkocht

Heb jij nog geen tickets voor de bijzondere openluchtshow die Damien Rice aankomende zomer in Bloemendaal speelt? Dan hebben we slecht nieuws voor je: de show is volledig uitverkocht! De kaartverkoop voor de show in Openluchttheater Caprera startte op donderdag 26 april om 10:00 uur ‘s ochtends, maar slechts enkele minuten later waren alle tickets al vergeven.

Zodoende mag de Ierse singer-songwriter zich opmaken voor een volle bak in het Bloemendaalse openluchttheater! Rice betreedt het zomerse podium op vrijdag 10 augustus.

Ik heb geen tickets, wat nu?

Is het je niet gelukt om tickets te bemachtigen? Balen! We hebben hier een aantal tips voor je waardoor je er misschien toch nog bij kunt zijn.

  • Blijf Ticketmaster nog even in de gaten houden! Wie weet vallen er nog tickets terug, bijvoorbeeld door mislukte transacties.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! Wij houden je op de hoogte wanneer er een extra concert wordt aangekondigd, of als er extra tickets vrijkomen.
  • Pas op met het aanschaffen van tweedehands tickets! De kaarten voor deze show zijn op naam verkocht. Mocht je toch tickets via Marktplaats aanschaffen, zorg dan dat je tegelijk met de verkoper naar binnen gaat. De tickets staan op naam van de oorspronkelijke kaartkoper.
  • Plaats een oproep op Facebook, Twitter of Instagram! Wellicht heeft iemand binnen je netwerk nog tickets over.
  • Ga op zoek naar win acties en prijsvragen! Veel radiostations en websites houden regelmatig win acties voor concerten, zeker voor populaire shows zoals deze!

Ben jij er wel bij?

Is het jou wel gelukt om tickets te krijgen? Laat het ons weten!

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.