Openluchtshow Damien Rice in recordtempo uitverkocht

Geschreven door op 26 april 2018 om 10:36

Damien Rice staat aankomende zomer in een volledig uitverkocht Openluchttheater Caprera! Tickets voor de show waren vanochtend in recordtijd uitverkocht.

Damien Rice in Openluchttheater Caprera uitverkocht

Heb jij nog geen tickets voor de bijzondere openluchtshow die Damien Rice aankomende zomer in Bloemendaal speelt? Dan hebben we slecht nieuws voor je: de show is volledig uitverkocht! De kaartverkoop voor de show in Openluchttheater Caprera startte op donderdag 26 april om 10:00 uur ‘s ochtends, maar slechts enkele minuten later waren alle tickets al vergeven.

Zodoende mag de Ierse singer-songwriter zich opmaken voor een volle bak in het Bloemendaalse openluchttheater! Rice betreedt het zomerse podium op vrijdag 10 augustus.

Ik heb geen tickets, wat nu?

Is het je niet gelukt om tickets te bemachtigen? Balen! We hebben hier een aantal tips voor je waardoor je er misschien toch nog bij kunt zijn.

  • Blijf Ticketmaster nog even in de gaten houden! Wie weet vallen er nog tickets terug, bijvoorbeeld door mislukte transacties.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! Wij houden je op de hoogte wanneer er een extra concert wordt aangekondigd, of als er extra tickets vrijkomen.
  • Pas op met het aanschaffen van tweedehands tickets! De kaarten voor deze show zijn op naam verkocht. Mocht je toch tickets via Marktplaats aanschaffen, zorg dan dat je tegelijk met de verkoper naar binnen gaat. De tickets staan op naam van de oorspronkelijke kaartkoper.
  • Plaats een oproep op Facebook, Twitter of Instagram! Wellicht heeft iemand binnen je netwerk nog tickets over.
  • Ga op zoek naar win acties en prijsvragen! Veel radiostations en websites houden regelmatig win acties voor concerten, zeker voor populaire shows zoals deze!

Ben jij er wel bij?

Is het jou wel gelukt om tickets te krijgen? Laat het ons weten!

Bron: Ticketmaster

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
3JS in juni 2019 naar Openluchttheater Caprera in Bloemendaal De 3JS geven in de zomer van 2019 opnieuw een aantal concerten bij Openluchttheater Caprera in Bloemendaal.3JS naar Caprera Bloemendaal Ook dez...
Show Panic! At The Disco in AFAS Live in recordtempo uitverkocht Dat ging snel! De show van Panic! At The Disco in AFAS Live is volledig uitverkocht! Tickets voor het concert vlogen op vrijdagochtend de deur uit. ...
Optreden Judas Priest in 013 Tilburg volledig uitverkocht De show van Judas Priest in 013 is volledig uitverkocht! De iconische Britse metalband staat zodoende op 6 augustus voor een volgepakte zaal in Tilbur...
Jason Mraz uitverkocht: Binnen enkele minuten geen ticket meer te krijgen Flink balen voor alle Jason Mraz fans die nog geen kaartje hebben voor zijn concert in AFAS Live Amsterdam. Het concert is alweer uitverkocht.Ja...
Beide shows Glennis Grace in AFAS Live uitverkocht Heb jij nog geen tickets voor een van de twee Whitney Houston-tributes van Glennis Grace in AFAS Live? Dan hebben we slecht nieuws voor je! Beide show...
Ben Howard voor extra concert naar TivoliVredenburg Ben Howard heeft een derde show toegevoegd aan zijn exclusieve clubtour in TivoliVredenburg. Kaarten voor de eerste twee shows zijn al uitverkocht.  ...

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Menu