Bring Me The Horizon cancelt optredens in verband met ziekte

Geschreven door op 22 september 2016 om 15:35
Bring Me The Horizon (Frontman Oliver Sykes) - Foto: Kartien Luinenburg (Redactie ArtiestenNieuws)

De band Bring Me The Horizon heeft tour data moeten schrappen, dit omdat frontman Oliver Sykes problemen met zijn stem heeft waardoor het onmogelijk is om nu op te treden.

Frontman Oliver Sykes - Foto: Kartien Luinenburg

Frontman Oliver Sykes – Foto: Kartien Luinenburg

Ziekte

Ruim een jaar geleden bracht de band het album That’s The Spirit uit, momenteel zijn de heren op de bijbehorende tour door Australië samen met de bands Architects en ’68. Helaas is frontman Oliver Sykes getroffen door de ziekte Laryngitis, dit is een ontsteking van het strottenhoofd.

Door de plotselinge ziekte van Oliver heeft de band aangegeven helaas de laatste shows van de tour in Melbourne ook te moeten afzeggen. De show in Adelaide die 2 dagen geleden had moeten plaats vinden werd ook al gecanceld. Het was toen de bedoeling dat de laatste 2 shows wel gewoon door zouden gaan. Helaas is de toestand van Oliver nog niet verbeterd.

Instagram

Op Instagram gaf Oliver aan het vreselijk te vinden dat hij getroffen is door de ziekte en daarom shows moet afzeggen. De shows helpen hem op dit moment door een moeilijke periode heen. De band hoopt de optredens op een later moment te kunnen inhalen.

Bring Me The Horizon is niet de enige band die optredens moet afzeggen in verband met ziekte. De band Green Day heeft eerder deze week ook al een aantal optredens afgezegd door ziekte van de bandleden.

Bring Me The Horizon in Amsterdam

Op zondag 13 november staat de band in een uitverkochte Heineken Music Hall (vanaf januari AFAS Live) in Amsterdam. Tot nu toe zijn alleen de data in Australië gecanceld dus vooralsnog hoeven fans in Nederland zich nog geen zorgen te maken.

We hopen natuurlijk dat de band snel weer door kan gaan met optreden. We houden je hierover uiteraard op de hoogte!

 

Bron: Livenation Australië, Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Bring Me The Horizon Nieuws · Nieuws