Country To Country in maart 2020 terug naar AFAS live

Geschreven door op 22 oktober 2019 om 13:10
Iris DeMent, Country to, Protection Patrol Pinkerton, Ziggy Alberts - Gitaar, muziek, muziek weetjes - CC0 Creative Commons Country To Country

Country To Country komt terug naar Amsterdam! Het grootste countrymuziekfestival van Europa is in maart 2020 te bewonderen in de Amsterdamse AFAS Live.

Country To Country naar AFAS Live

Na een succesvol festival in 2019, komt het grootste countryfeest van Europa op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020 terug naar Amsterdam! De organisatie maakt vandaag de eerste namen bekend. Onder andere Luke Combs, Darius Rucker, Brett Young en The Cadillac Three spelen op het festival. De line-up wordt nog verder uitgebreid met nationale en internationale artiesten.

Concertkaarten

Tickets voor dit tweedaagse evenement gaan op 25 oktober 2019 om 10:00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster.

Country To Country

C2C is het grootste country festival van Europa. Het festival kwam voor het eerst in 2013 naar Londen. Onder anderen Carrie Underwood en Tim McGraw waren toen de hoofdact van het evenement. In 2019 was AFAS live ook al het podium voor C2C. Door een succesvolle editie met meer dan drieduizend bezoekers en niemand minder dan Keith Urban als hoofdact is het evenement in 2020 terug met nu een extra dag.

 

Bron: AFAS live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Michael Dijkstra, redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu