Amerikaanse rapper Nelly geeft concert in Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 2 februari 2016 om 12:58

Amerikaanse rapper Nelly komt nog een keer naar Nederland! De rapper staat ditmaal in concertzaal The Max van Melkweg Amsterdam.

Nelly in Nederland

Rapper Cornell Haynes, beter bekend onder zijn artiestennaam Nelly, komt nog een keer naar Nederland! Eerder werd al bekendgemaakt dat de rapper in mei een concert geeft in Annabel Rotterdam, maar nu is ook Amsterdam aan de beurt. Vanwege de grote vraag naar tickets voor zijn optreden in Rotterdam heeft Nelly besloten ook naar Amsterdam te komen.

Op donderdag 2 juni staat Haynes in concertzaal The Max van de Melkweg in Amsterdam. De kaartverkoop van de concertkaarten gaat aanstaande vrijdag 5 februari in de verkoop vanaf 10:00 uur ’s ochtends. De kaartverkoop verloopt via de website van Ticketmaster.

Hot in Herre

Nelly is inmiddels geen vreemde meer in Nederland: vorig jaar trad hij nog op in de Patronaat in Haarlem. De 41-jarige rapper scoorde zijn grootste hits aan het begin van deze eeuw met Ride wit’ Me (2001), Hot in Herre (2002), Dilemma (2002), My Place (2004), Just a Dream (2010) en Cruise (2013).

Hij heeft ondertussen al samengewerkt met artiesten als Nicki Minaj, Pharrel en Future. Met The Fix als laatste wapenfeit is een nieuw album slechts een kwestie van tijd. De rapper gaat zijn publiek ongetwijfeld trakteren op nieuw werk, naast zijn bekende hits.

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.