De Jeugd van Tegenwoordig kondigt vierde show in Melkweg aan

Geschreven door op 27 augustus 2018 om 12:00
Paaspop, De Jeugd van Tegenwoordig, Pukkelpop (cropped voor FB) - Foto: Shali Blok (Artiesten Nieuws)

De Jeugd van Tegenwoordig gaat hard! De populaire Nederhopgroep heeft een vierde (!) show in de Melkweg aan zijn tourschema toegevoegd.

UPDATE: Ook de vierde show is alweer uitverkocht, daarom heeft De Jeugd van Tegenwoordig nóg een extra show in de Melkweg aangekondigd! De heren geven op maandag 12 november een vijfde show in het Amsterdamse poppodium.

De Jeugd van Tegenwoordig kondigt vierde show in Melkweg aan

De Jeugd van Tegenwoordig kondigde in juni een flinke lading nieuwe shows aan, waarvoor een groot deel als een speer uitverkocht. Zo wist de immens populaire rapgroep de Amsterdamse Melkweg al drie keer uit te verkopen, waardoor besloten is om hier nu een vierde show aan toe te voegen! Faberyayo, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Bas Bron staan zodoende ook op dinsdag 13 november op het podium in de Max-zaal.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.