Justin Bieber in tranen tijdens optreden in Frankfurt

Geschreven door op 17 november 2016 om 15:48
Justin Bieber Ziggo Dome, Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons) (CC BY-NC-SA 2.0)

Justin Bieber had afgelopen woensdag even een emotioneel momentje. Tijdens het nummer ‘Purpose’ barstte de zanger in tranen uit.

Tranen van geluk

Tijdens zijn show in Frankfurt deze week hield de Canadese zanger het even niet meer. De tranen vloeiden rijkelijk toen hij de titeltrack van zijn laatste album Purpose ten gehore bracht in de Duitse stad. Toch lijkt Justin niet verdrietig, want aan het eind van het nummer veegt hij lachend de tranen van zijn gezicht. Het is niet de eerste keer dat hij huilend op het podium staat: tijdens de MTV VMA’s van vorig jaar liet hij ook wat tranen, omdat hij blij was niet met boegeroep te zijn ontvangen.

Bekijk hieronder een video van een fan die bij het concert aanwezig was:

‘Purpose’

Justin Bieber gaat momenteel de wereld rond voor z’n nieuwste album Purpose, dat deze week precies een jaar geleden uitkwam. Sinds de release van dat album is het een turbulent jaar geweest voor de 22-jarige zanger. Zo cancelde hij meet & greets, liep hij meermaals het podium af tijdens optredens en liet hij weten klaar te zijn met het gegil van zijn vrouwelijke fans. Gelukkig was er ook veel goed nieuws voor het idool: hij heeft een uitverkochte wereldtour, domineert nog altijd de hitlijsten én kocht een peperduur penthouse op de Dam in onze hoofdstad!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Justin Bieber Nieuws · Nieuws · Roddels
Responsive Menu
Add more content here...